→ Vilmorin ingrasamant granulat pentru trandafiri (fertilizare trandafiri)

Compozitie:NPK 12-12-17 +2MgO 12% azot (N); 12% anhidrida fosforica(P2O5); 17% oxid de potasiu (K2O) 2% oxid de magneziu (MGO) solubile in apa.

Îngrăsământul pentru trandafiri si arbusti cu flori este un stimulent specific ce asigură o crestere echilibrată si o înflorire abundentă. Actionează rapid, fiind direct asimilat de către plantă, dupa ploaie sau după udare. Este bogat în magneziu ajutând la coloritul florilor.Îngrăsământul sub formă de granule, permite o absorbtie excelentă în sol.Recomandat pentru toate tipurile de trandafiri si pentru arbusti cu flori si plante cătărătoare.

Dozare: la pregătirea solului sau la plantare, 25g – 50g pentru o plantă, la sfârsitul primăverii, începutul înfloririi, începutul vegetatiei si începutul toamnei -25g pentru o plantă. Se utilizează la pregătirea solului sau la plantare si în cursul vegetatiei începând din primavară.Se împrăstie granulele de îngrăsământ cu ajutorul unei greble după ce terenul a fost pregătit iar apoi se udă din abundentă .

Masă netă: 800 g. Conservati in ambalajul original, ferit de umiditate; a nu se tine la îndemâna copiilor sau animalelor; respectati doza recomandată.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Vilmorin ingrasamant granulat pentru trandafiri (fertilizare trandafiri)

Ai o întrebare despre » Vilmorin ingrasamant granulat pentru trandafiri (fertilizare trandafiri)?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Vilmorin ingrasamant granulat pentru trandafiri (fertilizare trandafiri)