→ TREK P 334 SE

Trek este un erbicid produs de Makteshim Agan, omolgat cu certificatul de omologare nr 2821/18.12.2008
Substanta activa: Pendimetalin 64 g/l + Terbutilazin 270 g/l.
Formulare: SE – suspoemulsie
N  – periculos pentru mediu
Xi – iritant

Modul de actiune

Trek P 334 SL este un erbicid compus din pendimetalin, ce actioneaza asupra gramineelor incepand din faza de germinare si pana in primele faze de rasarire, si terbutilazin care actioneaza prin ihibarea fotosintezei in postemergenta pentru combaterea buruienilor dicotiledonate la porumb. In termen de 7-10 zile are loc distrugerea totala a buruienilor.

Recomandari de aplicare

Trek P 334 SL se aplica preemergent asociat cu un graminicid pelicular; in tratamentele postemergente se aplica cu un graminicid in cazul infestarilor puternice cu buruieni graminee sau cu un erbicid pe baza de 2,4 D in cazul infestarilor cu specii de Cirsium.

Cultura
Test avizare
Doza(l/ha)/Conc.(%)
Porumb Buruieni dicotile anuale (exceptie Xanthium, Sinapis) 2,5 – 3,5 l/ha  asociat cu un graminicid (doza in functie de sol)- se aplica preemergent.
Porumb Buruieni dicotile anuale (inclusiv cele rezistente: Xanthium, Solanum, Sinapis ) 2 – 2,5 l/ha ( in functie de infestare) Se aplica postemergent timpuriu, singur sau asociat cu un erbicid anticostreic.

Te abonezi gratuit la informaţii despre TREK P 334 SE

Ai o întrebare despre » TREK P 334 SE ?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică TREK P 334 SE


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740