→ Poncho Beta 453.34 FS

Poncho Beta este un insecticid produs de Bayer, cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea daunatorilor la sfecla pentru zahar prin tratamentul semintei
Substante active: clotianidin 400 g/l + beta-ciflutrin 53,34 g/l
Formulare: suspensie concentrata pentru tratamentul semintei (FS)

Modul de actiune

Poncho Beta 453,34 FS este un insecticid destinat tratamentului semintelor de sfecla pentru zahar pentru controlul unui spectru larg de daunatori.

Protectia este asigurata datorita efectului sinergic al celor doua molecule, actiunea complementara fiind asigurata în cele mai diverse conditii de vreme si sol. Noua substanta activa clotianidin, din clasa chimica neonicotinoide, are efect sistemic deosebit si, datorita solubilitatii extrem de reduse în apa, ramâne în zona radacinilor pentru a fi absorbita în planta, nefiind levigata de apa din precipitatii, irigare etc.

Cea de-a doua substanta activa, beta-ciflutrin, este componenta de contact, actionând printr-un efect de soc dupa ingestie. Efectul cumulat al celor doua substante active asigura protectia plantelor de sfecla pentru o perioada îndelungata (6-8 saptamâni de la semanat).

Modul de utilizare

Daunatori: gargarita sfeclei (Botynoderes punctiventris); puricele sfeclei (Chaetocnema tibialis); gargarita frunzelor de porumb (Tanymecus dilaticollis).

Doza de utilizare este de 112,5 ml produs comercial/unitate germinativa (UG). La aceasta doza, Poncho Beta nu influenteaza germinatia semintelor sau energia germinativa si nu are efect fitotoxic.

Tratamentul semintelor se va efectua numai cu masini de tratat de precizie, calibrate corespunzator, care asigura o dozare corecta si o distributie uniforma a produsului pe suprafata bobului. Semintele tratate cu Poncho Beta nu îsi pierd capacitatea de germinatie nici daca acestea sunt pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Poncho Beta 453.34 FS

Ai o întrebare despre » Poncho Beta 453.34 FS?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Poncho Beta 453.34 FS


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740