→ Peridiam EC 27013

Peridiam EC este un polimer de acoperire produs de bayer, utilizat ca adjuvant împreuna cu produsele (insecto) fungicide pentru tratamentul semintelor de cereale.
Substanta activa: poliarilfenol-etoxilat
Formulare: FS (suspensie concentrata pentru tratamentul semintelor)

Produsul nu necesita omologare pentru utilizare în Romania si nu este clasificat toxicologic

Mod de actiune

Produsul Peridiam, aplicat odata cu (insecto) fungicidele utilizate la tratamentul semintelor, actioneaza prin reducerea abraziunii cauzate de manipularea semintelor, reducând astfel praful format.

Datorita capacitatii mari de aderenta, produsul ramâne la suprafata semintelor împreuna cu substantele active folosite la tratamentul acestora, împiedicând astfel pierderile care ar putea aparea fie prin formarea prafului (datorita abraziunii) fie prin aderenta incompleta a fungicidelor sau insectofungicidelor aplicate. Totodata, Peridiam îmbunatateste culoarea semintelor, în sensul uniformizarii acesteia si intensificarii nuantei.

Mod de utilizare

Doza de utilizare este de 0,5 l/t de seminte. In momentul prepararii solutiei pentru tratarea semintelor, în premixerul masinii se adauga apa în cantitate de 80% din volumul total de solutie, dupa care se adauga produsul Peridiam si celelalte produse (insecto) fungicide.

La final, se adauga diferenta de apa si se agita bine. Pentru o acoperire cât mai buna este necesara miscarea continua a semintelor pe toata durata procesului de tratare. Nu este necesara nicio modificare a parametrilor masinii de tratat.

Atentie! Suspensia preparata conform procedurii de mai sus trebuie utilizata în decurs de maximum 3 zile.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Peridiam EC 27013

Ai o întrebare despre » Peridiam EC 27013?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Peridiam EC 27013


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740