→ Pergado F

Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze. Această acțiune unică se numește LOK+FLO™ și se manifestă pe mai multe căi, prin activitate extrem de puternică în controlul manei, pătrundere rapidă în interiorul țesuturilor, rezistență bună la spălare.

După aplicare, Pergado F este absorbit în stratul de ceară de pe inflorescențe, ciorchine și frunze, de unde difuzează treptat în țesuturi ,oferind o protecție preventivă de lungă durată și curativă 1-2 zile de la instalarea infecției. Pergado F nu afectează fermentația și proprietățile organoleptice ale vinului.

Pergado F oferă cel mai ridicat nivel de combatere a manei la inflorescențe și ciorchine, între două aplicări, datorită caracteristicii sale unice LOK+FLO™. Această proprietate unică permite absorbția rapidă în stratul de ceară și pătrunderea translaminară în țesuturile plantei.

Cultură Spectru de combatere Doza Epoca de aplicare Timp de pauză*
Viță de vie Mană (Plasmopara viticola) 2,5 kg/ha (administrat în 1000 l apă) se aplică preventiv de la înflorit până când boabele ajung la dimensiunea bobului de mazăre 40 de zile

* interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament până la recoltare

Te abonezi gratuit la informaţii despre Pergado F

Ai o întrebare despre » Pergado F?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Pergado F


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740