→ ORIUS 2 WS

Fungicid sistemic pentru tratarea semintei produs de Makteshim Agan, omologat cu certificatul de omologare nr 2005/26.08.1999< Substanta activa: Tebuconazol 2%
Formulare: WS –  pulbere pentru tratamentul semintei
N – Periculos pentru mediu
Xn – Nociv

Modul de actiune

Orius 2 WS este un fungicid sistemic pentru tratamentul semintelor de cereale pe baza de tebuconazol (grupa triazolilor) care protejeaza semintele contra celor mai pagubitoare boli transmise prin samanta.

Recomandari de aplicare

Tratamentul cu Orius 2 WS se poate aplica in doua moduri:

– tratament semi-umed, prin mocirlire (metoda “slurry”), prin amestec cu apa in proportie de 1:5-1:6 (produs: apa). In acest caz cantitatea de apa este dependenta de caracteristicile tehnice ale masinii de tratat si de calitatea semintelor ce se trateaza, avand insa grija sa nu se adauge prea multa apa pentru a nu declansa prematur incoltirea.

– tratamentul uscat, aplicat direct pe seminte, fara adaos de apa – metoda nerecomandata, intrucat se pierde mult din substanta, produsul nu adera suficient de bine pe seminte si se produce mult praf care provoaca intoxicarea operatorilor.

Cultura
Test avizare
Doza(kg/to)/Conc.(%)
Grau Tilletia spp., Fusarium spp.,(maluri, fuzarioza) 1,5 kg/to sam.
Orz Ustilago nuda, Pyrenophora graminea (taciunele zburator, sfasierea) 1,5 kg/to sam.

Te abonezi gratuit la informaţii despre ORIUS 2 WS

Ai o întrebare despre » ORIUS 2 WS?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică ORIUS 2 WS


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740