→ MOMENTUM EXTRA WDG

Momentum extra este un fungicid produs de Makteshim Agan, omologat cu certificatul de omologare nr 2650/01.11.2006
Substanta activa: Folpet 25 % + Fosetil de aluminiu 50%
Formulare: WDG – granule dispersabile in apa
N – Periculos pentru mediu
Xn – Nociv

Modul de actiune a fungicidului Momentum extra

Momentum extra WDG este un fungicid cu actiune preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene care produc manarile (Oomycetes) prin impiedicarea germinarii sporilor si a cresterii miceliului. Substanta activa fosetil-aluminiu prezinta sistemie atat ascendenta cat si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorchinelui inainte de lignificarea acestuia. Substanta activa folpet are actiune preventiva de contact. Produsul adera foarte bine pe organele tratate si este greu spalat de ploaie, realizand o perioada de protectie de cca. 1 saptamana.

Momentum Extra WDG impiedica instalarea primelor focare de mana si are o durata de protectie de cca. 12-14 zile , in functie de rezerva infectioasa si conditiile climatice.

Recomandari de aplicare a fungicidului Momentum extra

Tratamentul cu Momentum Extra WDG se efectueaza in perioada de crestere activa a vitei de vie. Primul tratament se face inainte de inflorit si este tratamentul de baza, dupa care se recomanda inca cel putin un tratament la sfarsitul infloritului.

Cultura
Test avizare
Doza(l/ha)/Conc.(%)
Vita de vie Mana 3 kg/ha (in 1000 l apa)

Te abonezi gratuit la informaţii despre MOMENTUM EXTRA WDG

Ai o întrebare despre » MOMENTUM EXTRA WDG ?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică MOMENTUM EXTRA WDG


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740