→ Biscaya 240 OD

Biscaya 240 OD este un insecticid sistemic cu spectru larg produs de Bayer, destinat combaterii daunatorilor la grâu, orz, ovaz si rapita.
Substanta activa: tiacloprid 240 g/l
Formulare: OD (dispersie în ulei)

Modul de actiune

Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicata si un spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei.

Este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionând asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocând desfasurarea activitatilor vitale.

Datorita acestui mod de actiune, Biscaya combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pâna acum.

Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia.

Formularea de ultima generatie, dispersie în ulei (OD), confera produsului o aderenta si o patrundere în planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.

Modul de utilizare

Grâu

Se utilizeaza la la grau la doza de 0,2 l/ha intr-un tratament pentru combaterea plosnitelor (Eurygaster integriceps) si la doza de 0,16 l/ha pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa), pana in faza de lapte/ceara. Tratamentul se efectueaza la avertizare sau la inceputul atacului. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha. Timp de pauza: 21 zile.

Orz, ovaz

Se utilizeaza la doza de 0,16 l/ha intr-un tratament la avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa). Timp de pauza: 21 zile.

Rapita

Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gândacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis). Tratamentul se efectueaza la avertizare cu cantitati de solutie de 300-400 l/ha. Biscaya poate fi utilizat fara restrictii in perioada infloritului. Apicultorii vor fi atentionati inainte de efectuarea tratamentului. Timp de pauza: 30 zile.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Biscaya 240 OD

Ai o întrebare despre » Biscaya 240 OD?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Biscaya 240 OD


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740