→ Betanal Quattro

Substante active: fenmedifam 60 g/l +desmedifam 60 g/l+ etofumesat 60 g/l + metamitron 200 g/l
Formulare: SE (suspoemulsie)Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate din culturile de sfecla de zahar 

Cultura Organism tinta Doza / Concentratie
Sfecla de zahar Buruieni dicotiledonate anuale (1,5 + 1,5 + 1,5) l/ha in tratamente secventiale


Modul de actiune
Substantele active fenmedifam si desmedifam actioneaza prin frunzele buruienilor. Etofumesat si metamitron actioneaza asupra buruienilor atat prin preluarea lor din sol de catre radacini, cat si prin foliajul acestora, inhiband fotosinteza. Betanal Quattro contine un aditiv pe baza de ulei de rapita, ceea ce asigura o foarte buna aderenta, absorbtie si eficacitate. El poseda o selectivitate perfecta fata de culturile de sfecla.

Modul de utilizare
Betanal Quattro se aplica incepand de la stadiul de cotiledoane pana la aparitia a 4 frunze adevarate ale buruienilor, in 3 tratamente secventiale la doza de 1,5 l/ha.

Spectrul de combatere
Betanal Quattro are acelasi spectru larg de combatere ca Betanal Expert. El ofera suplimentar un grad de combatere exceptional pentru speciile de buruieni Setaria spp., Matricaria spp., Sonchus oleraceus si Sonchus asper. Din acest motiv, se recomanda tratamentele cu Betanal Quattro in cazul infestarii puternice cu aceste specii.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Betanal Quattro

Ai o întrebare despre » Betanal Quattro?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Betanal Quattro


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740