→ Advantix, insecticid anti căpuşe la câini

Advantix este un insecticid produs de Bayer pentru tratamentul si prevenirea infectiilor cu capuse la caini.
Forma farmaceutica: Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.
Substante active: Imidacloprid : 100mg/ml, Permetrina : 500mg/ml (cis/trans, 40:60), N-Metilpirolidona (solvent) : 484mg/ml

Indicatii Advantix anti capuse

  • pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse timp de de 4 saptamani (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus, Haemaphysalis longicornis).
  • pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici timp de 4 saptamani (Ctenocephalides canis). Reduce incidenta alergiilor produse de purici. Stadiile larvare sunt omorate pe animal si din mediul ambiant din jurul animalelor tratate.
  • pentru tratamentul si prevenirea infestatiiilor cu paduchi malofagi si anopluri (Trichodectes canis, Linognatus setosus) pentru mai mult de 6 saptamani.
  • respinge si omoara tantarii (Anopheles, Culex, Aedes sp.) si musculitele hematofage (Phlebotomus, Culicoides sp.) la caini si catei.

Dozare si mod de administrare:

Pentru cainii pana-n 40 de kg se foloseste un tub conform tabelului de mai jos, iar pentru cei de peste 40 de kg se folosesc 2 tuburi pentru caini intre 25-40 de kg (albastru).

Administrarea se face in zona dorsala la baza gatului pentru cainii mici, iar pentru cei mari se poate face in mai multe locuri pe intreg spatele. Produsul se aplica pe piele, se fereste de contactul gura sau ochii cainelui. Pielea cainelui trebuie sa fie intacta si fara leziuni.

Se poate adminstra la catelele gestante sau in lactatie. Produsul isi pastreaza eficienta dupa imbaiere sau expunere in ploaie.

Pentru a reduce reinfestatrile cu noi purici este recomandat sa fie tratati toti cainii dintr-o familie (gospodarie). Alte animale de companie din aceeasi familie sau gospodarie trebuie tratate cu produse corespunzatoare.

Contraindicatii:
Nu se foloseste la pisici. Nu se foloseste la cateii sub varsta de 7 saptamani.

Te abonezi gratuit la informaţii despre Advantix, insecticid anti căpuşe la câini

Ai o întrebare despre » Advantix, insecticid anti căpuşe la câini?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică Advantix, insecticid anti căpuşe la câini


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740