→ ACETOGAN 900 EC

Acetogan 900 EC este un erbicid produs de Makteshim Agan, omologat cu certificatul de omologare nr 2631/06-04-2006
Substanta activa: acetoclor 900g/l
Formulare: EC – concentrat emulsionabil
N  – periculos pentru mediu

Modul de actiune

Acetogan 900EC este un erbicid pelicular, nevolatil care contine acetoclor, substanta activa din grupa chimica a amidelor. Aceasta se absorabe prin coleoptil (la buruienile graminee) sau prin radacinile tinere (la dicotiledonate) si provoaca intreruperea diviziuni celulare si distrugerea peretilor celulari la buruienile sensibile.

Recomandari de aplicare

Acetogan 900EC se aplica preemergent, imediat dupa semanat, sau intr-un interval de 5 (cinci) zile de la semanat, dar pana la rasarirea buruienilor pe teren bine pregatit (fara bulgari). In cazul aplicarii pe teren uscat sau daca nu se prevad ploi in interval de o saptamana de la aplicare, se recomanda incorporarea superficiala cu combinatorul la 3-4 cm adancime.

Cultura Testul pentru care a fost avizat Doza (l/ha)/%
Floarea soarelui Buruieni monocotile anuale (Setaria, Echinochloa, Digitaria) si partial dicotile anuale (Amaranthus, Chenopodium) 1,7-2,2 l/ha (in functie de tipul de sol) preemergent (imediat dupa semanat)
Porumb Buruieni monocotile anuale (Setaria, Echinochloa, Digitaria) si partial dicotile anuale (Amaranthus, Chenopodium) 1,7-2,2 l/ha (in functie de tipul de sol) preemergent

Te abonezi gratuit la informaţii despre ACETOGAN 900 EC

Ai o întrebare despre » ACETOGAN 900 EC ?
Pe FORUM poţi să afli mai mult despre cum se aplică ACETOGAN 900 EC


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/catalogp/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740